Samarbeidspartnere

Stokk & Stein AS ligger i Lom kommune, Oppland.

  • Stokk & Stein AS ble etablert i 1997. De er allsidige og leverer håndlaftede tømmerhus og tømmerhytter i alle størrelser og er bl.a medlem av Norsk Laft som benytter Norsk Treteknisk Institutt som kontrollorgan.De er spesialister på restaureringsarbeid av tømmerhus og har faste oppdrag  med restaurering og vedlikehold av vernede bygg. Blant annet gjelder dette ulike håndverksopppdrag i gamle trekirker. Blant de ansatte i Stokk & Stein finnes det en helt unik kompetanse når det gjelder lafting og restaurering av gamle tømmerbygg.

Trehuseksperten AS i Vågå kommune, Oppland

  • Trehuseksperten AS er et byggefirma som har spesialisert seg på laftebygg, restaurering og rehabilitering av eldre trebygninger. Vi tar også på oss oppdrag med nye hytter og hus. Bedriften tar oppdrag i hele Norge, men har tyngdepunktet av oppdrag på østlandsområdet. Hovedkontoret ligger i Vågå – en av Norges mest tradisjonelle bygder innen trehus og trearkitektur i Norge.

Heidal Laft og Tradisjonsbygg A/S i Sel kommune, Oppland

  • Heidal Laft og Tradisjonsbygg AS er et firma som driver med lafting, restaurering og tømring. De har over 20 års erfaring innenfor snekring og lafting. Sommeren og høsten 2012 fikk de bygget ny lafte- og produksjonshall midt i Heidal.